Lördagen som försvann

Det är söndag, och igår hade jag söndagsångest för att min lördag bara försvann. Men sen när brydde jag mig om att det var helg? Jag har ju sovmorgon varje dag!

Det var ett tag sen jag skrev och kände att det var dags igen. I fredags blev det utgång på Eken, det var som att ta sig tillbaka några månader när man såg de gamla välbekanta ansiktena. Blandad förtjusning och skräck haha. Jag och Krister missade när Stefan drog till några grabbar så vi fick snällt knalla genom söder för att möta upp dem till efterfesten.

Sen satt vi där på trappan, som jag gjort några gånger tidigare haha, det var mycket roligare med sällskap!

Sen blev det lite surr med sommarens stjärna och en hel del vodka. Efterfesten fortsatte genom morgonen, förmiddagen, dagen och eftermiddagen. Vi var tre tappra hjältar som bara körde. När klockan rullade mot kvällstid trodde jag att jag skulle dö.

Ner och köpa thaimat som så många gånger förr, med skillnaden att jag knappt kunde stå upp. Skön lirare man var då! Sen dunade jag klockan tio och vaknade glatt klockan ett idag. Känner fortfarande av fredagen och vill bara hem och sova lite till… Och nu närmar sig bussen min hållplats, så nu knallar jag hemåt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: