Kungen vänder blad…

…och det borde vi göra också. Ett jäkla tjaffs om att Kungen pratade mycket om jakt och lite om boken ”Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken” under presskonferensen idag. Inte så konstigt kanske, då presskonferensen handlade om just jakten. Att sen förvänta sig att Kungen ska ha hunnit läsa igenom boken på en halv dag känns lite larvigt. Han har också ett jobb att sköta. Gillar att han ger journalisterna en och annan slägga för att det enda de bryr sig om är boken och inte kan förstå hur han inte har haft tid.

Enligt en Sifo-undersökning vill varannan svensk att man ska lämna Kungen och hans privatliv ifred. Jag kan inte annat än att hålla med. Det finns vettigare saker än hans privatliv att granska om man nu ska granska Kungen. Det verkar även som att medievärlden i Sverige är ganska splittrad om vad de tycker om de senaste dygnets händelser.

För att se uttalandet om jakten och boken kan ni klicka här och här.

Sen kommer det upp massa rubriker om att han flyr Sverige, men han tar redan upp på pressmötet att han ska till Kina på jobb. Knäppa historier om att Kungen och hans vänner var ute och festade, och var var fruarna?!? Jadu, säg den man som sitter fast i sin fru med handbojor varje dag. Det här är bara så överdrivet och larvigt.

Annonser
Taggad , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: