Big Brother-huset sönderslaget

Dagens rubrik i Resumé lyder ”Big Brother-huset sönderslaget”. Ja, det är väl så det går med PR-jippon, många fulla ungdomar på ett och samma ställe som alla delar samma mediekåta personlighet. Det tråkiga är väl att festen som skulle hållas idag, för mediebyråer, annonsörer och medier istället blir inställd. Hur ställer sig förövrigt TV4-gruppen till att det serverats gratis sprit på en fest där minderåriga har befunnit sig? För några år sedan fick ju en tjej lämna Big Brother-huset för att hon var för ung.

Såhär skriver Resumé om händelsen:

Resume.se berättade igår om TV4-gruppens pr-jippo inför Big Brother-premiären på söndag. Journalister och bloggare hade bjudits in för att festa ett dygn i huset där de tävlande ska bo. Spritnotan stod kanalen för.

Enligt sajten Nyheter24 blev det rejält blött under natten till idag, när det främst var bloggare som gästade inspelningsplatsen. Inredningen i huset blev hårt åtgången.

– Saker hade gått sönder. Glassplitter, utspridda saker, mat på golv, totalt kaos helt enkelt. Det såg ut som att ett krig brutit ut, säger en person som deltog i pr-jippot till sajten.

Reportrar från flera ledande medier har varit på plats, liksom tongivande bloggare och medieprofiler. Nu ska produktionen gå till botten med vilka som var inblandade i förstörelsen, uppger Nyheter24.

Enligt Dagens Media har TV4-gruppen nu ställt in kvällens fest i Big Brother-huset, där mediebyråer, annonsörer och medier var inbjudna. Det beslutet ska dock ha tagits innan skandalfesten mellan torsdag och fredag.

Annonser
Taggad , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: