Dagens twitter

Imorse var det första seminariet i skolan. Sen var det hem på ett litet break, sova, och nu är jag tillbaka igen. Twitter är fullt med gnäll på regn, kristdemokrater och artiklar om ADHD-hetsen. Vissa har mer i ryggsäcken än andra. Föräldrar till barn som diagnostiserats med ADHD eller människor som själva har ADHD är kanske de man ska fråga. Har de fått ökad livskvalitet med hjälp av Ritalin och Concerta? Jag skulle rekommendera att läsa den här bloggen om ett barn med ADHD, så att man kan få en bättre bild av vilka svårigheter som man kan ställas inför, och då talar vi inte ens om personer som inte har fått diagnosen än, som lever i ovetande.

 

Vad gäller kristdemokrater så har jag alltid gillar Göran Hägglund. Han är min politiska twitter- och youtube-gud. Men sen kommer ju stolpskotten och förstör, kanske borde Göran byta parti, det vore inte helt dåligt.

 

Själv funderar jag på vilken öl jag ska ta efter skolan. Ibland måste livet vara ganska problemfritt för att man ska ha ork att ta tag i morgondagen igen.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: